Szavazáson való részvételhez a Regisztrációs Űrlap kitöltésével és annak elküldésével lehet jelentkezni.

A regisztrációk azok érkezési sorrendjében kerülnek feldolgozásra. Az űrlap által megadott kapcsolattartási információkat a webhely nem jeleníti meg, azokat harmadik fél részére nem adja ki.

A webhelyen az alábbi tartalom kerül megjelenítésre: a szervezet neve, a szervezet székhelye/telephelye, a szervezet rövid bemutatása, és a szervezetet képviselő kép/fotó.

A megjelenítendő információkat illetően a webhely fenntartja a jogot azok – a szervezet általi módon jóváhagyott – módosítására, rövidítésére, kiegészítésére, illetve a fotó (tovább)szerkesztésére, amennyiben az a weboldalon megkívánt megjelenéshez szükséges.

A webhely a Regisztrációs Űrlap által elküldött adatokat a szavazás tartama alatt őrzi meg, annak lejáratát követően az adatbázisból csak akkor nem kerül törlésre, amennyiben azt a jelentkező a regisztráció folyamán kéri.

Köszönjük szépen a megértést!

Megosztás
Regisztrációs Űrlap
(Telefonszám, email-cím, Facebook-oldal, Messenger-ID)
(Link URL)
Amennyiben a Kérem opció kerül kiválasztásra, a megadott információk a szavazás lejáratát követően értesítés nélkül törlésre kerülnek. Későbbi szavazásra való regisztráció esetén az információkat a jelentkezőnek ismételten biztosítania kell.
Amennyiben a Nem kérem opció kerül kiválasztásra, a megadott adatokat a webhely az adatbázisában megőrzi, későbbi szavazásra való jelentkezés esetén azokat - a jelentkező egyetértésével - felhasználhatja. A megadott információk adatbázisból való törlését a jelentkező bármikor kérheti.

A weboldalon sütiket alkalmazunk, használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.