Rólunk

Kik állnak az oldal mögött? Kik vagyunk mi?

Magyarországon, Angliában és Európa-szerte élő magyarok, akik hisznek abban, hogy az összefogás ereje hozzásegíthet olyan kihívások megoldásához is, amelyre egyébként nem találnánk módot. Tevékenységünket társadalmi munkában – önkéntesként végezzük, illetve a célok eléréséhez szükségszerű lett a bizonyos formában “hivatalosként” való megjelenés is, így munkánkat egy viszonylag frissen alakult angliai vállalkozás is támogatja.

Legfőbb célunk a kilátástalan helyzetben levő menhelyek támogatása, illetve annak segítése. Így ez a platform össze kívánja fogni mindazon menhelyeket, önkénteseket, azok támogatóit, amik és akik ebbe a kategóriába beletartozhatnak.

Folyamatos fejlesztés alatt álló Marketplace-ünk teljes bevétele egy-egy menhely pénzbeli támogatását segíti elő. A Marketplace-en levő termékek szintén önkéntes adományok, amelyeket a támogatott menhely képviseletében bocsátunk licitre. Így – a támogató személy nézőpontjából – egy olyan támogatási formát képviselünk, és szeretnénk népszerűsíteni, ahol nem csupán a “kérem”, hanem a “köszönöm” is helyet kapnak.

Pályázati kiírásaink által szeretnénk az egyik legérzékenyebb és legfogékonyabb csoportot – az óvodásokat és az általános iskolásokat – megszólítani, valamint a környezettudatosság mellett az állatvédelem fontosságára való nevelésükben részt venni.

Hisszük, hogy az összefogás kétoldalú: mindkét oldalnak adnia és kapnia is kell, hogy hatékonyan működjön.